عکاسی

عکاسی

جهت دریافت مشاوره خدمات عکاسی برروی لینک زیر کلیک بفرمائید.

عکاسی طبیعت

ایران سایت قدیمی ترین شرکت طراحی سایت در ایران با استفاده از تیمی حرفه ای و با تجربه آماده ارائه خدمات طراحی سایت برای تمامی مشاغل و اهداف در جهت رفع نیاز های آن ها می باشد.جهت طراحی سایت با کلیک روی دکمه مشاوره با تیم فنی ایران سایت با ما در ارتباط باشید تا کارشناسان ما به طور رایگان راهنمایی های لازم را به شماره ارائه کنند.

عکاسی طبیعت
قبل از هر تصمیمی با شما هستیم

مشاوره رایگان و هدفمند عکاسی از پروژه ها و محصولات خود را به ما بسپارید

قیمت
عکاسی طبیعت

عکاسی یکی از جذاب ترین کارهای روزانه است که طرفداران زیادی دارد. یکی از پرطرفدار ترین سبک های عکاسی، عکاسی از طبیعت است. این سبک با به تصویر کشیدن طبیعت و ترکیب رنگ های گرم و سرد در طبیعت حس پویایی را زنده می کند و باعث آرامش می شود.در این سبک عکاسی توجه هنرمند بیش از هر چیزی با محیط طبیعی اطرافش است این سبک شامل عکاسی از مناظر طبیعی، حیات وحش و عکاسی از زیر آب ها و دریا ها و عکاسی از آسمان و ابرها می شود. یکی از بزرگترین مزیت های این سبک این است که سوژه های بسیاری دارد و عکاسان می توانند در این سبک از محیط اطراف خود شروع به کار کنند.  

عکاسی طبیعت

 
در صورتی که هرچه عکاس حرفه ای تر شود از عکاسی در اطراف خود و از محیط پیرامون خود دور می شود و به سمت محیط های بکر و ثبت نشده روی می آورند تا آثار خارق العاده ای از خود به ثبت برسانند. در این سبک از عکاسی، عکاسان حرفه ای سعی می کنند از محیط هایی عکس برداری نمایند که حضور انسان در آن ها مشاهده نشده و در آن عکس ها ها به چشم نخورد و هیچ رد پایی از سازه های انسانی وجود نداشته باشد. یکی از مواردی که در عکاسی از طبیعت بسیار مهم است، سلیقه عکاس است؛ عکاسان خوش سلیقه همیشه طبیعت بکری را به تصویر می کشند.

عکاسی منظره

عکاسی از منظره، جزئی از سبک عکاسی طبیعت است. در این نوع عکاسی فضاهای متنوعی از جهان و طبیعت نشان داده می شود. این فضا ها گاهی بزرگ و وسیع هستند، آن قدر وسیع که انتهایی برای آن ها مشخص نیست. وجود و نام طبیعت ما را به سمت عکس های منظره و در نهایت به سوی خود می کشاند. عکاسی منظره نمونه ای از عکاسی طبیعت است که هر کس با دیدن آن عکس در آن منظره محو می شود و خود را در آن جا تجسم می کند.

 

 

 

عکاسی منظره

 

 

 عکاسی منظره اکثرا نیازمند سفر های عکاسی می باشد؛ در این سفرها و برای انجام عکاسی از منظره باید به یک سری نکات مهم توجه کرد: اولین نکته انتخاب مکان؛ انتخاب محیطی کویری مناسب برای عکاسی است اما در تابستان برای عکاسی خیلی مناسب نیست، زیرا راه رفتن در محیط کویری، در روز بسیار سخت است. دومین مسئله این است که قبل از سفر باید اطلاعاتی از مکان سفر، همچون اطلاعات جوی و ساعات طلوع و غروب خورشید داشته باشید. یکی دیگر از این مسائل این است که در هنگام سفر زمان مناسبی را برای عکاسی انتخاب کنید. البته در تمام طول شبانه روز امکان عکاسی وجود دارد ولی برای یک عکس خاص در طول شبانه روز زمان های محدودی وجود دارد که عکاسان حرفه ای بیش تر زمان طلوع و غروب خورشید را برای عکاسی از مناظر مختلف مناسب می دانند.

 

 

تاریخچه عکاسی  طبیعت

عکاسی هنر ثبت وقایع است که می تواند هر لحظه ای از زندگی ما را ثبت کند و از آن به عنوان سند هم استفاده می شود. هم زمان با پیدایش هنر عكاسي در قرن نوزدهم، موضوع چشم اندازهاي طبيعي بسيار مورد توجه عكاسان قرار گرفت. به دليل ابتدايي بودن ابزار و مواد حساس عكاسي، سوژه های ساكن مانند مناظر سوژه های ايده آل برای عكاسان محسوب مي شدند، بنابراين گروهي از عكاسان با اهداف گوناگون به عكاسي منظره روي آوردند. ولی طبیعت نگاری به طور مدرن در قرن بیستم متولد می شود. گروهی از عکاسان که به ویژگی و امکانات ذاتی عکاسی توجه کردند، تحولی عظیم را در شاخه های این صنعت و به خصوص در شاخه عکاسی از طبیعت رقم زدند؛ توجه مردم را به این شاخه جذب کرده و از آن روز به بعد همیشه درصنعت عکاسی، یکی از شاخه های جذاب، عکاسی از طبیعت بوده است.
 

اصول عکاسی طبیعت

طبیعت و منظره های طبیعی اش، سرشار از زیبایی ها هستند و تغییر فصل ها تاثیر بسیار زیادی در زیبایی بیش تر این طبیعت دارند و  بر جذابیت آن می افزایند. عکاسی طبیعت هم مانند دیگر سبک های عکاسی اصولی دارد. ما سعی می کنیم در این مطالب مهم ترین مبانی و اصول عکاسی طبیعت را به شما آموزش دهیم، تا شما بتوانید عکس های جذاب تر و اصولی تری از طبیعت به ثبت برسانید. یکی از این اصول اهمیت، عمق در تصاویر ثبت شده می باشد. دومین موضوع این است که در هنگام عکاسی از طبیعت، باید از لنز هایی با زاویه دید باز تر استفاده شود، چرا که لنزهایی با زاویه باز باعث ثبت فضای گسترده تری از طبیعت می شود و حس فضای باز را در بیننده ایجاد می کند و به تصویر هم عمق بیش تری می بخشد.
 

اصول عکاسی طبیعت


 سومین اصل، اصول استفاده از فیلتر هاست که در عکاسی طبیعت دو نوع فیلتر پیشنهاد می شود؛ یکی فیلتر قطبی، که باعث تیره تر شدن آسمان و نمایان شدن بهتره ابر ها در تصویر می شود و دیگری فیلترهای چگالی است که مانع از ورود نور های اضافی به تصویر می شوند. چهارمین اصل این است که حرکت های پدیده های طبیعی، مانند حرکت آب را شکار کنید؛ یکی دیگر از این اصول این است که از آب به عنوان آینه ای که در آن تصاویر مختلفی از طبیعت همچون کوه ها و درختان نمایان است استفاده کنید.
 

عکاسی طبیعت ایران

برای عکاسی از طبیعت، نیاز به سفرهای طبیعت گردی برای کشف طبیعت ناشناخته و بکر وجود دارد. ایران با داشتن طبیعت های بکر و زیبا و علل خصوص، داشتن طبیعت چهار فصل، یکی از بهترین جاذبه های طبیعی را تشکیل داده است؛ ولی امروزه جنبه هنری این سبک از عکاسی بیشتر مورد توجه قرار گرفته است و اگر کسی علاقه مند به کسب سریع درآمد از راه عکاسی است بهتر است سبک های دیگر عکاسی را انتخاب کند. 
 

عکاسی طبیعت ایران


امروزه بسیاری از هنرمندان خارجی، برای عکس برداری از فضاهای مختلف ایران و آثار مختلف دست به سفرهای ایران گردی می زنند؛ برای ثبت آثاری از ایران بسیاری از نقاط ایران را سفر می کنند تا آثاری از ایران با خود به کشورهایشان ببرند؛ چون ایران هم از لحاظ طبیعی و طبیعت بسیار بکر بوده و هم به دلیل سابقه و اصالت کهنش، آثار زیبا و شگفت انگیزی را در خود جای داده است که این آثار در سایر کشورها، بسیار پر درخواست و پر طرفدار هستند و حاضرند آن ها را با قیمت هایی بالای خریداری کنند.

 

عکاسی طبیعت بی جان

یکی دیگر از سبک های عکاسی که بسیار سبکی مشکل و دقیق است، عکاسی از طبیعت بی جان می باشد. طبیعت بی جان شامل مواردی همچون سنگ، کتاب، لوازم تحریر، شمع و چیزهای دیگر می باشد. عکاسان این سبک، باید ذوق و سلیقه بسیار بالایی داشته باشند، زیرا وجه تمایز این سبک با دیگر سبک ها، مربوط به چیدمان صحنه عکاسی و عکس است؛ یکی دیگر از مهارت هایی که عکاسان این سبک باید داشته باشند، نورسنجی دقیق داخل عکس است. هدف اصلی از این سبک عکاسی بیان اهداف و مفاهیمی خاص به ساده ترین شیوه ممکن می باشد.
 

عکاسی طبیعت بی جان


در روش عکاسی از طبیعت بی جان، عکاسان بیش از این که همانند سبک های دیگر عکاسی، به گرفتن عکس مشغول شوند و سرگرم این کار باشند، بیش تر به ساختن عناصر عکس توجه می کنند. سبک عکاسی طبیعت بی جان، یکی از قدیمی ترین سبک های عکاسی بوده و امروز هم جزو یکی از پر طرفدار ترین سبک های عکاسی است؛ به طوری که اولین عکس ثبت شده در این سبک مربوط به اوایل قرن نوزدهم می باشد. این عکس اثر نیپس است و میز ناهار خوری نام دارد و مدت زمان ثبت این عکس، حدود چهار ساعت بوده است.
 

آموزش عکاسی طبیعت

همان طور که در پاراگراف های قبل بیان شد، یکی از زیباترین و جذاب ترین سبک های عکاسی، عکاسی طبیعت است. در این سبک بحث در مورد عکاسی از طبیعت است؛ بایستی یک عکاس هنگام رو به رو شدن با یک پدیده طبیعی زیبا، با در نظر گرفتن ترفند ها، داستان عکاسی آن صحنه زیبا و آن پدیده طبیعی را به زیباترین شکل ثبت کند و به نمایش بگذارد. پس عکاسان این سبک باید ترفند هایی را بدانند و نکاتی را رعایت کنند تا بتوانند تصویری هر چه زیباتر به ثبت برسانند. تعدادی از این ترفندها که باید به آن ها توجه شود را برای شما بیان خواهیم کرد.
 

آموزش عکاسی طبیعت


 یکی از نکات مهم برای عکاسی زمان طلایی عکاسی است، این موضوع به ما یادآوری می کند که برای عکاسی از طبیعت، علاوه بر مکان آن، زمان آن هم بسیار مهم است و ما باید بدانیم چه موقع اقدام به عکاسی کنیم؛ چراکه کیفیت نور در زمان های مختلف می تواند در زمانی یک تصویر را بسازد و در زمان دیگر آن را شکست دهد. مورد بعدی موضوع این است که در هم ریختگی را کاهش دهید؛ در اکثر موارد برای این که تعیین کنید چه چیزی در تصویر باشد، به سردرگمی دچار می شوید. هنگامی که شک دارید، حالتی ساده معمولاً بهتر است. موضوع ترکیب بندی مولفه مهم دیگری است که باید به آن دقت شود. اگر در بهترین زمان نور هم تصویر برداری کنید، اما از یک ترکیب بندی قوی بهره مند نباشید، بعید است که تصویری خوب ثبت کنید. این ها تعدادی از نکاتی است که در هنگام عکاسی از طبیعت باید رعایت شوند.
 

تنظیمات دوربین برای عکاسی طبیعت

طبیعت جایی برای ثبت اثر های زیبا و آرامش بخش و دل پذیر است؛ هر فردی چه عکاس حرفه ای باشد، چه عکاس معمولی، هنگام پا گذاشتن به دامنه طبیعت و دیدن صحنه های جذاب و رویایی، اولین چیزی که به ذهنش خطور می کند، ثبت صحنه های زیبا و آرامش بخش طبیعت است. در پاراگراف های قبل، روش هایی برای بهتر شدن عکس خدمت شما ارائه کردیم و این جا قصد داریم در مورد ویژگی ها و تنظیمات دوربین های که برای عکاسی طبیعت به کار می روند، نکاتی را ارائه دهیم. این نکات در مورد سه اجزای مهم در دوربین، یعنی شاتر ، حساسیت سنسور و دیافراگرام است.

 

تنظیمات دوربین برای عکاسی طبیعت


به این سه مورد در تنظیمات دوربین مثلث نوردهی می گویند. سرعت شاتر به مدت زمانی که دریچه لنز باز است و نور از میان رد شده و به صفحه حساس دوربین میرسید می گویند. دیافراگم به میزان قطر لنز گفته می شود که  می تواند در عمق و مقدار مات بودن بخشی از تصویر تاثیر داشته باشد که در اغلب موارد عکاسی طبیعت ما تمام کادر را در وضوح کامل می خواهیم. حساسیت سنسور نیز مورد دیگری است که بر روی نوردهی تاثیر دارد، هرچه این حساسیت بالاتر باشد نور بیشتری را جذب می کند که در برخی موارد میزان سرعت شاتر و دیافراگم را نمی توان تغییر داد به ناچار آخرین مورد که می تواند کمبود نور را جبران نماید حساسیت سنسور است. 

جمع بندی:
از گذشته تاکنون، عکاسی جایگاه خاصی در زندگی روزمره انسان داشته است یکی از شاخه های بسیار جذاب و پر طرفدار عکاسی، شاخه عکاسی از طبیعت است که از ابتدای به وجود آمدن صنعت عکاسی مورد توجه عکاسان و عموم مردم قرار گرفته است. این شاخه عکاسی در عین سادگی و آرامشی که در وجود خود دارد، وجود عکاسان حرفه ای را می طلبد؛ چون کار ظریفی بوده و دقت و مهارت بسیار بالایی نیاز دارد تا از طبیعت یک تصویر بکر و به یاد ماندنی ثبت کند.