اپلیکیشن اندروید

اپلیکیشن اندروید

اپلیکیشن اندروید یکی از کانال های پرکاربرد قابل استفاده توسط مشتریان شماست. بطوریکه در حال حاضر طبق آمار موجود در وب اکثر مراجعه کنندگان صفحات سایت شما توسط تلفن های هوشمند از سایت شما بازدید کرده اند. پس بدیهی است یکی از نیازهای شما برای جلب توجه مشتریانتان همان اپلیکیشن های اندروید می باشد. البته اپلیکیشن ها سناریوهای متفاوت دارند که با مشاوره ب ا کارشناسان ما می توانید بهترین نتیجه و انتخاب را در این راه داشته باشید.

اپلیکیشن IOS

اپلیکیشن ios یا همان اپ های برند معروف اپل نیز دیگر کانال پرکاربرد کسب و کار شما در دنیای امروز هستند. این برند که نیمی از بازار مربوط به تلفن های هوشمند را در کشور در اختیار دارد در نهایت نیمی از بازدید کنندگان سایت شما را هم تشکیل می دهد. بدیهی است که برای نیمی از کاربرانتان ناچار به تولید اپلیکیشن ios خواهید بود. این اپلیکیشن که از نگاه ساختار مشابه اپلیکیشن اندروید است از لحاظ نحوه پیاده سازی و حتی نحوه نمایش کاملا متفاوت به اپلیکیشن اندروید می باشد.

اپلیکیشن IOS

طراحی وب اپلیکیشن موبایل

نرم افزار که نام دیگر آن software می باشد به عنوان یکی از بخش های اصلی در هر سیستم کامپیوتری عمل خواهد کرد. به عبارت دیگر نرم افزارها همیشه به عنوان رابطی بین کاربران و سیستم عمل خواهند کرد. سیستم که در بالا به آن اشاره شد همان سخت افزاری می باشد که بر روی هر دستگاهی وجود داشته و برای این که بتوانید از سخت افزار مورد نظر استفاده نمایید باید نرم افزاری نیز بر روی آن پیاده سازی شود تا کاربران بتوانند توسط این نرم افزار با سخت افزار دستگاه مورد نظر ارتباط برقرار نمایید. به همین دلیل به نرم افزار رابط کاربری گفته می شود زیرا در واقع همین نقش را بین کاربران و سخت افزار دستگاه مورد نظر بازی خواهد کرد. نرم افزارها در دو نوع تولید و عرضه خواهند شد : نرم افزارهای سیستمی و کاربردی

نرم افزار سیستمی

نرم افزارهای سیستمی به آن دسته از نرم افزارها اطلاق خواهد شد که مرتبط با کارکرد سیستم رایانه ای باشد. به عبارت بهتر در زمان هایی مورد استفاده قرار خواهد گرفت که بخواهید آن را برای کاربردهایی در سطحی پایین استفاده نمایید. نرم افزار سیستمی با ساختار فیزیکی سخت افزار رایانه مر تبط خواهند بود. برای این که برنامه نویسان بتوانند نرم افزارهای سیستمی را تولید نمایند باید از زبان های سطح پایین یعنی نزدیک به زبان ماشین و دور از زبان انسان استفاده کنند. یکی از این نرم افزارها سیستم عامل ها می باشند که با زبان های سطح پایین طراحی و پیاده سازی خواهند شد.

فواید کاربرد نرم افزار موبایل

  1. افزایش تعداد محصولات برای فروش آن ها
  2. دسترسی راحت تر افراد به محصولات و خدمات شما
  3. ورود سریع محصولات شما به بازارهای جدید
  4. راحتی کار برای تبلیغات محصولات شما
  5. راحتی ورود به بازارهای جدید و نو
  6. راحتی ارتباط با مشتریان و کاربران قبلی
  7. فراهم شدن ارتباطی بهتر و راحت تر برای ارتباط با مشتریان
  8. بهتر ارائه دادن خدمات و گارانتی ها به مشتریان

با توجه به موارد ذکر شده در بالا مثلا یک رستوران که دارای نرم افزاری برای موبایل می باشد بیشتر در بین مشتریان و کاربران مطرح شده و می تواند .قسمت اعظمی از سهم بازار را در بین مشتریان به خود اختصاص بدهد

نرم افزار کاربردی

نرم افزار کاربردی

نرم افزار دیگری که در بالا به آن اشاره شد نرم افزار کاربردی می باشد. علت این که به آن ها کاربردی گفته می شود این است که برای کاربردهای سطح بالا و غیر از سیستم رایانه نوشته و مورد استفاده قرار می گیرند. نرم افزارهای کاربردی با زبان های سطح بالا نوشته و طراحی می شوند. زبان های سطح بالا یعنی زبان هایی که به زبان انسان نزدیک باشند. نزدیک بودن از این لحاظ که قابل فهم برای انسان خواهند بود. این نوع از نرم افزارها برخلاف نرم افزارهای سیستمی که وابسته به سخت افزار سیستم می باشند این نوع از نرم افزارها کاملا مستقل از سیستم خواهند بود. هدف از ایجاد نرم افزار کاربردی عبارت است از برآورده کردن نیازهای کاربر تا کاربر بتواند با استفاده از منابع و قابلیت های رایانه ای از نرم افزار کاربردی مورد نظر استفاده نماید. نرم افزار کاربردی از قابلیت های سیستم مورد نظر استفاده می کنند ولی انجام این کار برای برقراری ارتباط با سیستم مورد نظر نخواهد بود بلکه هدف نرم افزار کاربردی برآورده کردن نیاز کاربر خواهد بود. نرم افزارهای سیستمی به عنوان پس زمینه عمل کرده و هدف از طراحی آن ها بدین صورت خواهد بود که خدماتی را ارائه خواهند داد ولی نرم افزارهای کاربردی ارتباط مستقیم با کاربر داشته و هدفشان تامین نیاز کاربران خواهد بود. مثال هایی که برای نرم افزار کاربردی می توان زد عبارتند از : صفحه گسترده - واژه پرداز - فتوشاپ – بازی های رایانه ای و حتی نرم افزار موبایل

یکی از انواع نرم افزارهای کاربردی نرم افزار موبایل می باشد که بر خلاف نرم افزارهای کاربردی دیگر این نوع نرم افزار بر روی موبایل نصب خواهد شد. موبایل نیر دقیقا مانند سیستم کامپیوتر دارای یک نرم افزار سیستمی می باشد که برای کار کردن با موبایل این نرم افزار برای آن در نظر گرفته شده است. نرم افزارهای سیستمی در موبایل های مختلف متفاوت خواهد بود. دو نوع رایج نرم افزارهای سیستمی در موبایل IOS و Android و ویندوز فون خواهد بود. این که کدام یک از این نرم افزارها بر روی گوشی موبایل شما نصب باشد بستگی به برند گوشی شما خواهد داشت. علاوه بر نرم افزار سیستمی که بر روی موبایل شما نصب می شود و کاربری موبایل شما را راحت تر خواهند کرد نرم افزارهای کاربردی نیز بر روی دستگاه موبایل شما قابل نصب خواهند بود. این که چه نرم افزارهایی بر روی موبایل نصب شوند بستگی به نیاز کاربر خواهد داشت. تا به امروز شاهد پیشرفت چشمگیری در زمینه نرم افزارهای کاربردی بوده ایم.

روند توسعه نرم افزارهای موبایل

برای این که بخواهید هر محصولی قابلیت توسعه داشته باشد شما نیازمند سه عنصر اساسی و اصلی خواهید بود: مواد خام ، فرایندها و در نهایت مشتری می باشند. با توجه به هر سه عامل ذکر شده به این نتیجه خواهیم رسید که هر زمان بخواهید محصولی را توسعه بدهید وجود هر سه عامل ذکر شده مهم خواهد بود.

برای این که بتوانید نرم افزار موبایل را طراحی کرده و توسعه بدهید احتیاج دارید که یا یک تیم برنامه نویسی داشته باشید یا این که انجام این کار را به افرادی بسپارید که بیرون از شرکت شما باشند که به این کار برون سپاری یا third party می گویند. اگر از روش ذکر شده برای توسعه نرم افزار موبایل استفاده نمایید مزایای زیادی عاید شما و هم چنین مجموعه شما خواهد شد.

در حال حاضر تمامی سیستم هایی که به صورت هوشمند هستند از سیستم عامل بهره برده اند. با استفاده از سیستم عاملی که بر روی دستگاه هوشمند شما نصب می شود این امکان برای کاربر گرامی مهیا خواهد شد تا بتواند هر نرم افزار موبایلی که نیاز دارد را نصب نماید.

ترتیب استفاده سیستم عامل ها بدین گونه خواهد بود:

  1. سیستم عامل اندروید
  2. سیستم عامل اپل
  3. سیستم عامل ویندوز

این سیستم عامل ها به همین ترتیب بیشترین استفاده را در بین کاربران خواهند داشت

امروزه به دلیل استفاده بیشتر افراد از نرم افزارهای موبایل این نرم افزارها بسیار پیشرفت کرده اند. علت آن هم بدین صورت می باشد که کاربران به راحتی از طریق دستگاه موبایل خود می توانند به فضای مجازی متصل شوند.